Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot 42:e gatan

Vi försvinner i mängden
Vi kommer aldrig tillbaka
Vi strandar inte den här gången

Löven lyfter från marken
Vinden lever i ditt hår
En kaskad som täcker ditt ansikte
Handen som rättar till lockarna

I höst är vi tillsammans
I höst kan vi försvinna
I höst kan vi finna tröst, i varandra
I en taxi, på väg mot något annat

Några kvarter bort från det normala
Betalning och sedan står vi på asfalten
En trottoar som förflyttar oss till nästa station

En ros i rännstenen
En röd punkt i metropolis
Rosen fäster du i höstens sista solstråle




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg