Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sålunda vänder daggen till frosten


Novembers vindar stänger
hopp om värme
men öppnar sinnen om
den glömda insidan

Kyla betyder inte livlöshet
trots mörker
finner nya vinklar till
det gömda Livet




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-02 18:19



Bookmark and Share


  aol
i kylan känner jag en varm hand, vackert,
2010-11-06

  Michaela Dutius
Så sant - syrenerna laddar om i november!
2010-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Dagg blir frost. Järn blir rost. Ord blir post.
2010-11-02

  Valdemar Anders
Bra skrivet! (du gav mej nog en tankeställare där.. )
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP