Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen

Räven hälsade
mig välkommen

bekräftade att
allt det där jag
längtat till

det kärva livet
som bjuder motstånd
och vars villkor
jag förstår

finns kvar
på den plats
där jag senast
lämnade det

årtiden var
en annan då

men jag känner
även kylan
blåsten och det
underkylda regnet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 20:34



Bookmark and Share


  Ritva
Fint!
2010-11-10

  Vind
Att hälsas välkommen av en räv är stort... Då kan man ta lite skit för vad det är; något att växa i.
Väl valda ordrader!
2010-11-04

  miany
Varmt å fint. livet...
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP