Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rude boy ideal

54-46 var mitt nummer
Jag var en Rude boy som dansade
Do the Ska
Jag förlitade mig på 2Tone Records
för att kunna klättra upp från sängen
i en försvunnen tid

Med hörlurarna på gick jag i min fantasi
Min gata blev min Shanty town
och Guns of Navarone var det
mina fiender fick som ett
musikaliskt svar

Idag är idag
Men jag har en gnutta
Rude Boy ideal kvar




Fri vers av Lord
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-03 09:25



Bookmark and Share


  Yheela
Härlig känsla!
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord