Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tunnhet

Stormblicken
tog sina armar om
trädkronan

Och takåsarna mullrade samfällt
ett kanon
för tegelfärgen

Och rostnyanserna
blev himlen
där bakom gardinflämtningarna

Som livets tunnhet




Fri vers av Litorina
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-04 03:16



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina