Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålhimlen

Vi vänder kappans svarta fåll
åt motsatt håll
i motregn över kullars språng
vi dansar

Otakt över böjda gräs
så förlåtande
daggvått


Månvinkelns svalkande form
baddar febersjälarnas
skakande fruktan

och skär hål
i stålhimlens
aftondunkla
bergsform


Vi dansar spöklikt
och korsande skuggor
på marken
gör sken
av ett stormomfamnat
lövverk

Men stålhimlen sluter
sitt sår
vi blir skugglös
stillhet




Fri vers av Litorina
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-21 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina