Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uka

I ångornas värld idag igen
ej längre mångfald, ni är borta, jag är ensam
ensam idag i ångornas värld

djupt i industrin - ensamrum, jävligt tunn
total förståelse för mig själv, inget annat.
jag tecknar till er, på dövas vis:

"stanna
håll er borta
det är dag, inte natt"


-


I ångornas värld idag igen
jag knäcker med nacken, biter i pillret
driver fingrarna
längs kakelfogarna


Andas åter; glömde nästan




Fri vers av Karmaq
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-11-05 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq