Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se in


det saknas
en insikt om dagar

och om hur man enklast funderar
runt husknutar

hjälper inte

för längden mellan då och här
beskrivs tydligast

svårmodigt



och att vara svår
kan ibland tolkas som klok

jag är möjligen svår
men absolut inte klok




















Fri vers av alfa VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-05 13:46



Bookmark and Share


    eiggsand
ah! svårmod och klokhet. dina dikter är tankar. mer än poesi. mer än en vilja att stå kvar. hur kommer man framåt utan att lämna sitt sigill? hur skapar man en person utan att fastna i den? jag tycker om att du täljer fram ditt du. i varje dikt ett drag med kniven. emil. sluta inte med det. men det vore å andra sidan inte du. du är, by definition, en början.

-e
2010-11-19

  clueless
Vilken härligt insiktsfull avslutning på dikten/Clueless
2010-11-09

  Fredrik P. VIP
delar diktens
kloka insikt
fullt ut...
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén