Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöven målar marken



Höstlöven målar marken
i gult orange och rött
snart är allt grönt borta.
Höstens dimridåer fälls
och skuggorna blir fler.
Minns där i mörkret
att ljuset finns någonstans,
Det finns om vi vill söka det.
Värm varandra i gemenskap
ty mörkret är kallt.
Hösten är vacker och färggrann
men kylan kryper in
och får oss att skälva.
Låt inte kylan göra Dig kall
Låt den istället göra Dig varm
dela den värmen med Din
medmänniska.
Då kan Du njuta av höstlövens
alla färger




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP