Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att minnas

 

Andlöst vackert

Liv som njuter

Längtar minnen

Av fotografi

 

Hos mig finns

Evigheten i hjärtat

Leenden

Grimaser

Obeskrivlig kärlek

Nåt att minnas

Saknar ändå

 

Ditt glada skratt

Alltid min pappa

Går du med mig

 

med värme och kärlek

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-06 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP