Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto:Betlehemsstjärnan


Morgonkärlek


Kärleksaromer
famnar själ
ord som strömmar
i tankens flora

Det är musiken
sånger
toner som flödar
i hjärtats vrå

Kärleksbyggen
skapar frid
liv som skapas
i död själs öga




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-06 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sista raden sitter där så perfekt, nästan som ett litet stick när jag läste:)

också, intressant bild, ser nån rutten banan för vind hehe
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP