Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stelna mig i asfalt

Stelna mig i asfalt
allt jag blivit till
en högmodssparv i strukna mått
fått allting som jag vill

Stelna ner mitt svart allt
kallt förträng min vuxna sång
vakna i ett örnlikt ryt
Bygg upp allting som var en gång

Så kom min älskling en gång till
Kom min friare och spill
ur ditt hav med rosor i
för allting som för alltid bli

Kom, bo under mitt ögonlock
Var där med ditt pock och plock.
Bli där likt en helig lag
som suddar verkligheten vag.

Och skymmer allt som blivit jag.




Fri vers av roen
Läst 679 gånger
Publicerad 2005-11-30 02:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart och mästerligt, du har talang, man njuter av att få läsa ngt sånt här.
2005-12-09

  stannar kvar
Det är dumt att stelna i gammalt och vuxet. Släpp fram sparven =) Du rimmar snyggt.
2005-11-30

    ej medlem längre
Jag älskar raderna;
"Stelna mig i asfalt" och "Kom, bo under mitt ögonlock"!
Jag gillar den här; lite bedjande sådär, och du är fortfarande skitbra på rim! ;)
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

roen
roen

Mina favoriter
Bakom gardinen