Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heartbroken i randig pyjamas

Ett blottat hjärta
Känns mer
I november

Skärvor i glas
Trasar sönder
Känslor och hud

Mitt vemod
Går hand i hand
Med din kalla blick

Tankarna klarnar
Dimman lättar

November är bitter
Precis som du

Aldrig mer vi
Du lämnar oss

Kvar är minnen
Och din randiga pyjamas




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-06 20:23



Bookmark and Share


  intelikabra
"Ett blottat hjärta
Känns mer
I november
"

Love it.
2010-12-06

  lisa"puzzle"svensson
höst i ett hjärta...
2010-11-24

  Ex¤animo
november, november... en lång månad...
2010-11-23

  Spir@
Sorglig men fint skrivet =)
2010-11-10

  Nina Nightwish VIP
Vackert..
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles