Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagosånger om sött blod. [Mellan oss två mams.]

Vi har vart här förut
inte sant mamma?

Blå sirener som ljuder i natten

Kaos kaos
Du kan bli en vacker klagosång
någon dag

Söta dofter av mild parfym
Går som en ljuv bris genom rummet
På ett sådant vis bara en kvinna som
du kan avge

Söta dofter
och sött blod
Det är vad vi är mamma.

Kaos kaos
Det skrevs en gång att du var granne med
Gud,
ring på Hans dörr och låna mig lite hopp i natt?




Fri vers av Матрёшa
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 00:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja jag har hört att kaos är granne med Gud
Men även kan en mamma vara det
eller vem som helst utav oss
förstås

Då hoppet stillnat har och hon inte längre vill vara kvar
då finns Gud som granne, ett hjärtslag ifrån
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa