Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschlandning 1

himlen faller ner
det finns ingen bättre metafor förstår du
himlarna kraschlandar på jorden rakt på dig
och det är nog bara du som märker av det

det är klartblått ovanför alla andra

det är definitivt nu
himlen kommer inte upp på fötter mer
och alla bara dör runt dig

vi har inte ens hunnit fylla gamla än, konstaterar du

jag flyger tillbaka inåt igen
och minns hur det var sist
hur kistbärarna var alldeles för små
för att bära en kropp med sina händer

och nu inväntar vi stunden
på att genomföra
samma procedur igen




Fri vers av Матрёшa
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-28 01:32



Bookmark and Share


  ester.b
Ja, det här tycker vi om :)
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa