Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk/lev


En Äkta Vermeer

Återgår till lägret där,
alla gamla seder bär -
ord för ord, min vetenskap
världen går förbi

Vi tar alla luft från samma sky
skyler dig min vita hy
vänder tvärt och sprintar snabbt
-asfalt mot min hand

Snabbt, koncist, jag lovar er:
snart ser ni mig aldrig mer
fysisk kropp är meningslöst
apati, total.

Ingenting är säkert, nej -
ni frågar om jag gömmer mig
svaret, det är enkelt, kort:
"världen går förbi".




Fri vers av Karmaq
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 01:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tycker att inledningen här(strofen) bär på bra
Ja, föresten så bär dikten hela vägen ut mot slutet

du borde fått flera kommentar och läsare på denna dikten!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq