Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden skapad av Karl-Bo Lundstedt under gårdagen. "Den som har planterat örat, skulle han icke höra? Den som har danat ögat, skulle han icke se?"


Vakande öga

Gud vill lära mig och undervisa mig om den rätta vägen

giva mig råd
samt låta sitt öga vaka över mig, säger Psaltaren.

Vi uppmanas att icke vara såsom hästar och mulåsnor utan förstånd,

på vilka man måste lägga töm och betsel för att tämja dem.

Den som förtröstar på Herren blir omgiven med nåd.

"Varen glada i Herren och fröjden eder,

I rättfärdiga, och jublen, alla I rättsinniga."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-07 02:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du sätter ord på det
2010-11-09

  aol
så underbart du lyser i din fina tro,
2010-11-07

  helenita VIP
"Lyckliga är dom som är medvetna om sitt andliga behov"
Och det är du verkligen
2010-11-07

    Annika J
Halleluja, amen!
2010-11-07

  Eaglemountains VIP
Psaltaren 107:7-9

Han lät dem finna den rätta vägen
till en stad där människor bodde.
De skall tacka Herren för hans godhet,
hans underbara gärningar mot människor.
Han ger de törstande att dricka
och mättar de hungriga med allt gott.

Ordspr.b. 9:9-10

Ge åt den vise, så blir han ännu visare,
undervisa den rättfärdige, så blir han klokare.
Att frukta Herren är början till vishet,
att känna den Helige är insikt.

Ps 118:28-29

Du är min Gud, jag vill tacka dig.
Min Gud, jag vill höja ditt lov.
Tacka Herren, ty han är god,
evigt varar hans nåd.

Underbar text, underbar bild!
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ord och inga visor!
2010-11-07

  Eva Helene VIP
Förtröstansfullt till en vacker bild!
2010-11-07

  anits VIP
Fina tröstande rader
2010-11-07

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Amen....:))
Let it be so.....
Så sant och tröstande...


kb
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP