Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från smutsig intensitet.

“Helt jävla underbart” i rött över två veckor
kalla nattsvarta lilla kväll
och vad händer när hon plötsligt ser
alla gråa hjärtan i färg
för ögonen på asfalten rakt ut i luften
mot himlen
krossa spegeln och svär
tänk på sminket, äsch gå in var dig själv
säg sådär mycket, så kanske det är för mycket
eller okej
bestäm dig, säg tills det är
slut och borta
eller vänj dig vid att se
överallt
stå i trappor fråga alla saker
gå vidare
lägg ner det här med
att plåga dig själv
titta på sånt du inte vill se,
vilja ha saker du inte vill
för helvete duscha dig ren




Fri vers av nougat_nisse
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 19:43



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Denna text Är rent av bra =) Gillar skarpt ^^
2011-01-04

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att vara ren på mer än ett sätt här
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse