Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolossen

Klumpen har vuxit sig kolossal
det var vad dem sa
det var deras dom
De små rösterna höjdes till berglika höjder
med samma stadga

Med samma orubbliga hårdhet

Det är lönlöst att försöka sig
på att förflytta berg, är vad som sades
Det är lönlöst
att kämpa vidare

Men jag tror dem inte,
om jag så måste bestiga bergen
tror jag inte på meningslösheten

dom säger sig ha
bevisat i
vetenskapens namn




Fri vers av Матрёшa
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 02:22



Bookmark and Share


    vilgot hellros
snyggt, bra, berörande med en glimma hopp
2010-11-08

  peter markurth
stark, berör
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa