Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lämnar det i dina händer...


Mitt blod för dig utgjutet


Blodet mitt rinner ut
Känner mig helt slut
Utan kraft att orka
Ser min själ förtorka
Minns dina färgade händer
När jag ser mina röda länder
Försöker dölja mitt sår
Det droppar där jag går
Blod lämnar mörka spår

Blir yr av blodförlusten
Tror själen min är brusten
Varför händer nu detta
Att jag blod måste tvätta
Vart jag mig än vänder
Får jag blod på mina händer
Förskräcks av allt det röda
Tror jag ska förblöda
Tar mig fram med möda

Är detta straff eller rening
En konsekvens av vår förening
Eller ännu ett hinder på vägen
Som försöker hejda en trägen
Jag önskar jag finge ett svar
Innan Döden mig rasande tar
Mitt kött tvingas jag åderlåta
Måste glömma och förlåta
Din och min passionsgåta

















Fri vers av Carola Jeryd
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 02:29



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Utrycksfulla rader. Färgen rött kan ju stå för en hel del saker.Här äro det passion,glöd och död i en konstfull förening.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för