Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA RÖDA HIMLAR ÖPPNA

i ett gränsland vibrerar den sköna galenskapen
den som jag dras till igen och igen
jag är nog mer introvert än fullkomlig
och mer vild än lovligt
men i min vilda nakenhet är jag mitt bästa jag
så släpp taget om min själ
du vet ju hur lätt jag drunknar i mig själv
så fort nån ska visa mig vägen
men i natt viskar golven nåt abstrakt om kärleken
och i en tusendels sekund
står skogen tyst i spänd förväntan




Fri vers av L I V
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-08 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det du beskriver rusar, hetsar, minner om relationers värde..
2011-07-14

  Mats Henricson
Spännande !
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V