Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min politik

Jag är själens James brown
Ett Månbas Alpha barn
Som lever med mina Rude boy ideal
Uppvuxen under ett cementerat sjuttiotal
Ett DDR light där alla skulle ha det bra
Jag är inte vänster intellektuell
Spelar högerytter med ett hjärta
åt vänster för att jag ska må bra
Hjälp de svaga och låt de starka
vara
De klarar sig så bra
Jag är inte sverigedemokrat
För mitt sexliv fungerar bra
Och Sverigedräkten passar inte
På mina multikulturella barn
Jan Björklund med sin glugg
Vill så gärna kamma fram sitt
hår till Hitlerlugg
Han vill att en bra skola ska vara som
den där Hitlerjugend fostrades
till en trogen skara.
Jag röstar på centern för jag
Stöttar minoriteter
För kvinnliga cirkusdvärgar från
Norra Sverige är lika många som
detta land har minareter




Fri vers av Lord
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord