Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde på dig tills jag vaknade



Drömde om dig i natt
allt var annorlunda

Tiden hade vridits
fram och tillbaka
sorger var glömda
kärleken fanns kvar

Allt vi ville
var att vara
tillsammans
glömma det som skett

Du kysste mina läppar
mina tårar blötte din kind
Du gav mig ord
vackra som vindspel

Jag trodde på dig
jag kysste dig tillbaka
jag älskade dig innerligt
tills jag vakande

Ett \"du och jag\"
finns bara i
drömmarsland







Fri vers av Lindan
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-30 12:42



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ja. Sant.
Vaknade du med insikt och att det kändes bra
eller med krampaktig ångest..?
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan