Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan morgonen kommer jag att falla vid dina fötter

Jag går Esplanaden, Avenyn, Kungsgatan fram

Jag har dig i mitt inre

En inre bild

En kompass

Ögon som tar mig hem till dig

Asfalten smälter där jag har gått

Kärleken driver mig till kanten

Och jag vill falla

Falla ner till dig

Känna dina armar om mig

 

Skyltfönster på rad

Gata upp, gata ned

Skyltdockor är vad jag ser

Men inte du

Du är liv

Liv i kubik

Du vet inget ännu

Men om ett tag vet du allt och lite till

Lyssna, jag kommer nu

Mina steg ekar mellan ljussatta fasader, grönt, blått och gult

Kärleken driver mig till dig

Innan morgonen kommer allt bli okej




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg