Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flen - Katrineholm


Rapid eye movement

Månader av sömn.
Alla tankar, alla frågor
som inte ryms.
Allt en enda dyfunktionell dröm.
Kan du berätta vem jag är?

Jag vet att jag älskar dig
men jag minns inte varför.
Kan du berätta vem du är?

Kan du berätta vad vi gjort?
Hur vi täffades, vad vi sa.
Jag vill kunna minnas en meningslös vardag,
som blev meningsfull med dig.
Snälla, berätta hur vi blev något så här stort.

Vi har kanske förlorat ett år men vi har vunnit ett liv.




Fri vers av Attila
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila