Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedelära



Ett nederlag, svårt att bära.

Förleds aldrig att tro,

att skuld lagd på annan

kan göra din egen börda lättare.

Om du lägger över

felet i en annans kasse

får Du förr eller senare

tillbaka ett långt tyngre ok

än det du bar från början.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-11-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP