Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag kan inte se himlen om jag inte ligger på rygg

För dig blottar jag strupen
öppnar bröstkorgen
håller hjärtat i varma händer
rött
pulserande
till din beskådan
varsågod
det räcker till hela världen
och lite till
just idag

just idag
är jag aldrig mera

rädd




Fri vers av SusieQ
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-09 21:16



Bookmark and Share


  PPQ
svindlande gillar det färgstarka
2010-12-30

  Niclas Petersson VIP
Varm och vacker.
Fin titel.
Gillar.
2010-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Tvetydig titel...

Skönt att kunna välkomna världen på detta varma sätt.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ