Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfylla

hör du ekot inom
som aldrig vill sluta

vi är förbjudna

för att vi vill

känner du vinden
hur kall den är
men ändå så smekande

imorgon får inte
existera









Prosa av Max Poisé
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-20 21:47



Bookmark and Share


  Blåbäret
vissa viskningar är svåra att värja sig mot
det blir för mycket av något och för lite av annat
och så plötsligt får inte något förändras
jag vägrar dra ett andetag till om det leder mig till gryningen!

svårt, ont, ömt, ljuvt och skört
2010-11-21

  stenen/ Yv Ericsson
aj. vet. snyggt.
2010-11-20

  Emme VIP
Just så... har jag känt..
Fint!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé