Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma dokument

Här sitter vi vid floden
Det kunde vara havet
Vi körde rakt fram
Inte till höger
Inte till vänster
Rakt fram, förbi alla hinder
Vi sitter tomma
Alla ord uttömda
Alla broar brända
Alla våra försök fördömda
Orden räcker inte till längre
Bara kropparnas tysta dans är kvar
I vatten flytande
Hängande i ett annat universum
Hud mot hud
Vatten runtom
Inga gränser
Bara vi två
Ett försök att göra allt rätt
För en sista gång




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg