Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterstjärnor( snöfall)




Så kom snöblomman
full av kyla
smälter ändå fort
på varm kind

Gör dagen ljusare
en vanlig dag
trotsar fula tankar
på sitt enkla sätt

Så kom ändå vinter
väl förberedd
men ändå lika förvånad
vänds tankar inåt

Gör livet fullt medvetet
en mörk november
sätter sitt avtryck
med stjärnglans




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-10 19:49



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Jättefint ! Du är superduktig. :) kraaaaaaaaaam
2010-11-17

    Tommy T
Ja, tänk att snö, som ställer till med så enorma problem och som är så kallt, inte kan stå emot en varm kind!
2010-11-16

  aol
så vackert berörande skriftt, känner hemlängtan
2010-11-13

  peter markurth
gillar
2010-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Varmkindade vän, jag är inte någon vän av snö, även om jag erkänner att den har sin tjusning, utifrån en rent estetisk synvinkel.

Ja, just förvånad... Nyss var det sommar. Så känns det.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP