Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

Vågor av oro
rev och slet
för att rensa det sista innandömet

Ta allt jag har för
ingenting
Vad är det värt att vara människa nu?

Jag föll för intryck
Något sa
hos mig hittar du en saknad pusselbit
Långt bortom där du vandrat




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP