Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ljus

Jag tänder två ljus
för saknaden av er närhet,
av er existens på jorden.
Jag tänder två ljus
som en länk,
en väg
till er
på den andra sidan.
I ljuset kan vi känna,
se möjligheter,
känna tilltro.
Jag tänder två ljus
av tacksamhet
för allt vi hade
och för allt vi har.
Jag tänder två ljus
och känner hur de värmer.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-05 10:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP