Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod



Gult oktoberljus
över mark och minnen.
Strävan efter en vila.
Ännu en sommar bleknar bort.
Hjärtslagen framträder starkare
i en kylslagen nåd.






Fri vers av Suzie B VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-10-03 13:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och känslofyllt! kram
2021-12-23

  Bengt H VIP
Ja, det är väl för att man går mer in i kroppen. Intressant iakttagelse!
2021-10-03

  Ulf Carlsson VIP
Höstlig känsla, som "framträder starkare" i denna koncentrerade form.
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP