Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygturen.

Jag slängde mig ut.
Utan fallskärm.
Utan garantier.
Jag segelflög
med mitt lilla paraply.
Kastvindar sög tag
och skakade om.
Någon hånskrattade.
Lilla människa.
Vad trodde du?
Upp igen.
Blåslagna knän.
Vilar i lä.
Frontalkrockade.
Med någon.
Med en annan hastighet.
Lutar mig bakåt.
Känner värmen.
Nu kan vi flyga.
Tillsammans.





Fri vers av Suzie B VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-14 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP