Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Alla dessa ord
som rullar in genom öronen.
Jag stoppar dem i pepparkaksburken
och går ut för att andas.
Pauser i möten.
Landning efter anspänning.
Finns det något ledigt moln
där jag kan segla i ro?




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-24 23:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark och känns igen!
2018-11-27

  Fulbergarn
Känns igen
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP