Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonaljus

Tre ljus tände jag i kväll.
Men det lyste redan innan.
Innan ljusen
symboliserade minnen.
Innan sorgen
belägrade mitt hjärta
med en blöt filt.
Avståndet mellan känslor och närhet.
Ljusår av overklighet.




Fri vers (Fri form) av Suzie B VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-03 23:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket starkt och i beröring
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP