Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du lämnade.

Vi pratade aldrig
om vad som höll på att hända.
Som om det inte fanns
om man undvek det.
Vi tog en dag i taget.
Ändrade våra rutiner.
Sökte med förstoringsglas
efter lite vardag.
Någonting
som liknade det vanliga.
En dag
fanns inget vanligt kvar.
Endast andetag.
Jag viskade orden
i ditt öra.
Du drog in luft
för att besvara.
Det hördes inget mer,
men jag känner svaret.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-11 17:02



Bookmark and Share


  filosofian
Oj den kändes i hjärtat.
2021-10-30

  Lars Hedlin
En väldigt bra och stark text full av känsla!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP