Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du söta lilla barn

Du somnar i min famn,
du söta lilla barn,
du ger mig allt jag vill ha,
en bekräftelse om att vara något bra.
Du gråter och jag kan trösta dig,
blir rädd och jag kan skydda dig.
Det är som om du bevisar att jag kan,
som om du säger att jag hjälper,
fastän jag själv faller.
Och när jag bara misslyckas med allt,
så somnar du i min famn,
du söta lilla barn,
du ger mig allt jag vill ha,
kärleks tillbaka.


Med dig vågar jag älska igen fastän jag vet att kärleken är kort och att du snart försvinner förgått.




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-11 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou