Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en bror ska...

Förtjänar jag inte ett ord
Du som sett mig från liten bli till stor
Du skydda mig för mycket
Från allt farligt till ingenting
Minns du den gången vid fotbollsplan
Jag skadades och du skällde ut din vän för det han nu för skulden bar
Eller när jag ramlade med cykeln
Blott så liten som jag var
I ring stod de och skratta och du lyfte upp mig från gatan
Blodig med sår fyllda av sten
Skrek åt dem och hjälpte mig hem
Jag minns det tydligt
Men du måste glömt det nu
Ett sinne fullt av rök från vad du tror är kärlek
Minns du när du grät
Slog hål i väggar
Och gjorde sönder glas
Vilka kasta ut så kallade vänner
Som inte visste vad smärta var
Vilka stod vid din sida än idag?
När hon föll i mörkret
Minns du hur du stötta henne
Älskade henne som en bror ska
Vi viskade alla böner
För att sluta hennes smärta
Och hjälpa henne läka alla djupa sår
Vem var vid din sida
När han förstörde oss?
Säg mig, var det hon eller jag?




Fri vers (Fri form) av ConfusedByYou
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-06-14 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou