Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte ge upp något som redan är förlorat

Det är som att ta i ett öppet sår
Och jag klarar inte mer smärta just nu
Allting ligger över en som ett tungt moln
Det gör det svårare att andas
Svårare att nå någonstans
Famlar i mörkret
Och letar efter en inte så främmande hand
Så jag bär det inombords
Tills jag orkar släppa taget
Men jag vet att det först när jag gör det som det verkligen är borta
Då allt jag gav för en dröm
Raserat med den
Lämnar ingenting till önskan
Kommer ihåg hennes fråga
”Vad händer om du misslyckas?”
Misslyckas med min andra chans
Den chans som är så liten att den kväver mig
Och mina drömmar med den
Jag svarade att jag inte visste
Och hoppades att rädslan inte fanns i mina tunga ord
”Jag är rädd att du ska ge upp”
Men jag kan inte ge upp något jag redan förlorat




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-10 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou