Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han säger att han vill ha mig men..-

Jag ser mig i spegeln
Känner inte igen henne
Vet inte vem de är när de säger mitt namn
Jag är så vilse på botten
Och han säger att han vill ha mig
Men jag har ingenting att ge honom




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-08 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou