Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny värld

Det är annorlunda här
Eller så är det bara jag som är
Allt är annorlunda här
Men bra annorlunda
Det känns inte som om man faller här
Mer som att man letar efter fast mark
Någonstans att landa
Så annorlunda att ramla här
Som ett barn som lär sig gå
Skrapsår inga verkliga djupa sår
Visst har jag testats här
Utmanats
Men gamla demoner har ingen kraft här
Jag behöver inte titta mig över axeln mer
Han finns inte här
Kan inte röra mig här
Jag har brutit mina murar
Funnit den förlorade biten av mig själv
Det är nog det de ser på bilderna
Min glädje kommer inifrån
Jag har hittat min styrka och min röst
Utmaningen ligger i att behålla den så
För vart man än går
Finns människor som inte förstår
Som försöker ta sina murar av rädsla kring dig
Och när det blir för tufft
Så finns mina älskade där
De fångar mig från andra sidan jorden
Räddar mig från att falla in i gamla mönster

Så när jag känner att det blir för mycket
När jag behöver andas ut
När mina vingar inte orka hålla vikten av en ny värld
Så ringer han
Och jag vet att det finns någon där som älskar och förstår
Han stöttar och låter mig vila ut
Han vet att jag kämpar
Det är inte enkelt
Men jag försöker och jag kan klara det här

Det känns skönt andas igen
att kunna leva riktigt igen
drömma storslagna drömmar igen
För nu vet jag att mirakel kan ske
I en ny värld finns jag, här.




Bunden vers av ConfusedByYou
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou