Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet jag inte.

Så sitter han där och han har ingen plan,
jag har ingen heller och det är tyst
överallt bara inte runtomkring oss
det är finliret. det där
och det luktar ungefär jul
jag minns att jag drack glögg på en stege
häromkvällen, timmarna innan första snön
innan berusningen och innan silent disco
mitt i stan
andningslåten och jag
blir sådär lite till mig, för ja det finns miljoner
namn att välja på till morgonen
och tydligen blir vi inte äldre,
min inre människa sa
“håll fast vid ung”
jag menar det är något med män
som skrämmer mig




Fri vers av nougat_nisse
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse