Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det slut

En tisdag gick du plötsligt bort.
Ditt liv blev alldeles för kort.
Nu är det slut...

Jag trodde aldrig att det skulle hända,
den andra april var ditt liv till ända.
Nu är det slut...

Sista andetaget har du tagit,
ditt hjärta för sista gången slagit.
Nu är det slut...

Det borde inte vara så,
ditt hjärta skulle alltid slå.
Nu är det slut...

Så mycket som vi inte hann,
vi tala alltid med varann.
Nu är det slut...

Jag kommer alltid sakna dej,
du lyssnade och förstod mej.
Nu är det slut...

Aldrig mera jag dig ser.
För nu finns du inte mer.
Nu är det slut...

Nu är det slut...




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 18:51



Bookmark and Share


  jonas hermansson
fina rim och sorgligt skriven, fin dikt helt enkelt:)
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Joytan