Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsligg

Knäna blir till gelé när du ser påmig.
Ser du då precis vad jag känner för dig?
Jag brukar genomskåda killar som du.
Varför kunde jag inte göra det nu?

Du var kåt och jag var villig.
Fy fan vad jag känner mig billig!
Jag viste från början hur illa det låg till.
Men det var som om hjärnan den stod still.

Jag brukar inte luras så lätt.
Men med dig kändes allting helt rätt.
Du var söt, charmig, helt underbar.
Men det är bara ytan du har.

Du kelar redan med en ny tjej.
Jag gråter, somnar ensam hos mej.
Viste egentligen att det var så illa.
Jag orkar inga fler tårar spilla.

Den stolthet som jag har.
Det enda jag har kvar.
Säger att jag ska sluta drömma.
Bli hård och sova, kanske glömma.

Du är av en egen sort.
spänner på och kastar bort.
Nu vet jag vad du är för typ.
Jag var bara ännu ett nyp.




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-13 19:21



Bookmark and Share


    Loffe
En stark dikt om ett, nog tyvärr ganska vanligt förekommande fenomen. Spel om känslor - nej tack!
Bra rimmat.

// Loffe
2010-11-22

    ej medlem längre
Vet exakt vad du menar, inte bara killar som leker med känslor.
Stark som sagt, målande men inte vacker för fem öre.
2010-11-20

  peter markurth
stark....
2010-11-16

    Jen...
Gillar denna! Skrivet med en röst som är rak, ärlig och stark.
2010-11-16

  jonas hermansson
Just den här typen av behandling som borde vara olaglig... fy fan
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Joytan