Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det med flit

Här sitter jag i splittrade tankar.
Tårarna rinner och mitt hjärta bankar.
Är det med flit du gör mig så illa?

Mitt hjärta skriker men munnen är stum.
Är det sant, kunde jag vara så dum?
Hur många tårar måste jag spilla?

Det värker i kroppen och smärtan svider.
Tyst och ensam sitter jag här och lider.
Tankarna rusar men ute är det stilla?

Mitt liv rasar, jag är ensam kvar.
Min stukade stolthet det enda jag har.
Är det med flit du gör mig så illa?




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 19:26



Bookmark and Share


  tess_
känner precis samma, tänk att man kan bli så sårad..
2010-11-13

    ej medlem längre
Smärtsam dikt med vacker rimflätning.
Gillas!
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Joytan