Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

En dyster dag
så föddes jag.
Ur smärta kom jag hit till jorden.

Med mycket svek
och sorgsen lek
Lärde jag mig förstå morden.

Men är du kall
så står du pall.
Fast råttorna dansar på borden.

Mitt liv är hårt
har lidit svårt
När jag trampats ner av hjorden.

Mitt hopp du tog
jag nästan dog.
När du sa de sanna orden.




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 00:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo, sanningen kan göra väldigt ont. Bra skrivet!
2010-11-20

  jonas hermansson
du är duktig på just den här sortens dikter Nettan:) fortsätt så!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Joytan