Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en saga bland andra sagor.

vet att jag mest var den jag var
en katt bland andra katter
mjuk, foglig, ryggskjutande
mot regnet, strävnaden, allt
utom din underläpp;

ett mörker bland andra mörker,
en orkan bland andra orkaner.

nedvridna skratt strax under högtalarvågorna
jag har hjärtslagen, kvava i en berlock kring halsen
öppnad, varje gång du andas
du lockar på mig
längre in
i din famn- för mig både alltet & inget.




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 21:18



Bookmark and Share


  Cosmogirl
jag lovar, om jag snubblade över en hög texter och läste det här skulle jag veta att det var du även om det inte stod något namn. du har ett unikt språk, ett eget sätt att skildra känslorna på. när du skriver, när jag läser, känns det som när jag var liten och läste bröderna lejonhjärta. samma fantasiklump i magen. samma mjuka godissmak i munnen.
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång