Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går mot ingenstans

Det finns ingen väg som tar slut

Man rör sig alltid framåt,
vare sig man vill eller inte.

Alla motgångar, allt som stretar emot,
är vad som får en att fortsätta gå.




Fri vers av Fiia
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia