Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginära A/V

En snapshot

klick

en print, retuscherad värld
full av stora ord

klick

förförd av en analogi
men jag lovar dig mer

klick

att se om du bara har tid
att stå helt still

klick

och se allting genom min lins.




Fri vers av Karmaq
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq